Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Solgar  >  Multi-vitaminen  >  SOLGAR VITAMINS BIOTIN 5000MG

Solgar

SOLGAR VITAMINS BIOTIN 5000MG

In winkelwagen

Bestelnummer: 3003614
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 33984003132
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Onze prijs
19.95
Productinformatie
Solgar Vitamins Biotin 5000MG

Bevat 5000 µg biotine per capsule
Wordt ook wel vitamine B-4, vitamine H of Vitamine B-8 genoemd
De donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht


Over Solgar Vitamins

Solgar Vitamins werd in 1947 opgericht in New York en is al vele jaren marktleider op het gebied van orthomoleculaire voedingssupplementen. Solgar hanteert zeer strenge kwaliteitseisen met betrekking tot de grondstoffen en productie. De multivitamines en kruidencomplexen behoren daardoor tot de meest hoogwaardige die verkrijgbaar zijn.

Nederland maakte eind jaren negentig kennis met Solgar, onder andere via de eerste winkels van Vitaminstore. Solgar Nederland staat bekend om haar uitmuntende service en informatievoorziening via nieuwsbrieven, boeiende cursussen en congressen.

Solgar producten zijn alleen verkrijgbaar in winkels waar vakkundig personeel aanwezig is. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan via onze klantenservice contact op met onze productdeskundigen.

Vooral bekend zijn de multivitamines VM-75, VM-2000, de Omnium en de Prenatal Nutrients. Ook zeer geliefd zijn de Skin, Nails and Hair Complex, het Advanced Vitamin D-3 Immune Complex, het Balance Rhodiola Complex, en de Omega-3 Double Strength visolie.